Cevizli Portakallı Kek Tarifi
Kış mevsiminin en taze kokusunu sofralara taşımak isteyenler için hazırlanan mandalina reçeli tarifi, hem rengiyle hem aromasıyla güne neşeyle başlamanın en doğal yolunu sunuyor. Kabuklarıyla kaynatılarak yapılan bu klasik mandalina reçeli tarifi, doğru oranlarla hazırlandığında ne acı ne de fazla tatlı olur; sadece mis gibi turunçgil kokusuyla parlayan bir lezzet bırakır. Kahvaltıdan tatlı sunumlarına kadar her anınıza ferah bir dokunuş katar. Peki; mandalina reçeli nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Alıç Reçeli tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon mandalina reçeli 60 kaloridir.
Mandalina Seçimi:
Şeker:
Su:
Limon Suyu:
Ek Aroma Vericiler:
Kıvam İçin Doğal Destek:
Ekstra Tat ve Görünüm İçin:
Teşekkür ederiz.