Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Dana incik parçalarını una bulayın. Yağladığınız ve una buladığınız incik dilimlerini koyu renk alana kadar kızartın, işlemi tamamlanmış etleri dinlendirin.
Aynı tavada önce soğanları çevirin. Sarımsakların 5-6 tanesini soğanlara ekleyip kokusunu duyana kadar pişirin.
Havuçları ve kerevizleri ekleyip kapağını kapatarak 5-6 dakika daha pişirin.
Kereviz yapraklarını, defneyi ve tane karabiberleri ekleyin. Etlerin üzerine soğan karışımınızı döşeyin.
Domatesleri dökün, et suyunu ekleyin, arzunuza göre tuz ilave edin.
Tencerenin ağzını kapatın ve 2,5-3 saat kısık ateşte pişirin tenceredeki sebzeleri blender yapın üzerine sos olarak kullanabilirsiniz portakal kabuklarını, maydanozu ve kalan sarımsağı ince kıyın servis ederken ilave edin.
Teşekkür ederiz.