ANASAYFA TARİFLER SULU YEMEK TARİFLERİ ETLİ SEBZE KEBABI

Etli Sebze Kebabı

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Etli Sebze Kebabı Tarifi İçin malzemeler

  • Yarım kg kuzu kuşbaşı et
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 1 kırmızıbiber
  • 1 sivri biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 domates
  • 7~8 arpacık soğan
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • 1 fırın poşeti

Etli Sebze Kebabı Nasıl Yapılır?

  • Bütün malzemeleri iri küp şeklinde doğradıktan sonra karıştırma kabına alın. Baharatları ve yağı ilave edip iyice karıştın.
  • Fırın poşetini hafif unladıktan sonra tüm sebzeleri poşete doldurun. 1-2 delik açtıktan sonra poşetin ağzını sıkıca kapatın.
  • Önceden ısıttığınız 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!