Etli Sebze Kebabı

19 Şubat 2024 tarihinde güncellendi.
Etli Sebze Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Etli Sebze Kebabı için

Malzemeler

  • Yarım kg kuzu kuşbaşı et
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 1 kırmızıbiber
  • 1 sivri biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 domates
  • 7~8 arpacık soğan
  • Yarım kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • 1 fırın poşeti
Etli Sebze Kebabı

Nasıl Yapılır

  1. Bütün malzemeleri iri küp şeklinde doğradıktan sonra karıştırma kabına alın. Baharatları ve yağı ilave edip iyice karıştın.
  2. Fırın poşetini hafif unladıktan sonra tüm sebzeleri poşete doldurun. 1-2 delik açtıktan sonra poşetin ağzını sıkıca kapatın.
  3. Önceden ısıttığınız 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo