ANASAYFA TARİFLER FARKLI SEBZE YEMEKLERİ YOĞURTLU PANCAR

Yoğurtlu Pancar

 Yoğurtlu pancar

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

45 dakika

Pişirme
Süresi

55 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Yoğurtlu Pancar Tarifi İçin malzemeler

  • 4-5 adet pancar (Soyulmamış)
  • 500 g süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı enginar sirkes
  • Çok az tuz
  • Bir avuç reyhan

Yoğurtlu Pancar Nasıl Yapılır?

  • Pancarı yıkayıp suda 30-40 dakika haşlayın. Çatal rahatça saplanıyorsa haşlamayı sonlandırın ve kabuklarını elinizle sıyırarak soyun. Pancarları rendeleyin ve yoğurt ile karıştırın. İçine biraz tuz, reyhan ve sirkeyi ekleyin. Karıştırıp servis tabağına alın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!