ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ YOĞURTLU PANCAR

> YOĞURTLU PANCAR
 Yoğurtlu pancar
4 Kişilik
Hazırlama 45 dakika
Pişirme 55 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yoğurtlu pancar tarifi için malzemeler
  • 4-5 adet pancar (Soyulmamış)
  • 500 g süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı enginar sirkes
  • Çok az tuz
  • Bir avuç reyhan
Yoğurtlu pancar Nasıl Yapılır

  • Pancarı yıkayıp suda 30-40 dakika haşlayın. Çatal rahatça saplanıyorsa haşlamayı sonlandırın ve kabuklarını elinizle sıyırarak soyun. Pancarları rendeleyin ve yoğurt ile karıştırın. İçine biraz tuz, reyhan ve sirkeyi ekleyin. Karıştırıp servis tabağına alın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.