Soğanlama Tarifi
Türk mutfağının eşsiz otlarından madımak ile hazırlanan bu yöresel lezzet, hem besleyici hem de aromasıyla büyüleyici bir deneyim sunuyor. Madımak yemeği tarifi, çemenle birleşerek sofralara kendine has bir aroma katıyor. Klasik tariflerden daha yoğun bir tat arayanlar için, yoğurt ve limon eşliğinde servis edilen madımak yemeği tarifi, hem görselliği hem de lezzetiyle sofraların yıldızı olmaya aday. Peki; madımak yemeği nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Madımak Çorbası tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon madımak yemeği 150 kaloridir.
Madımak:
Çemen:
Soğan ve Sarımsak:
Domates ve Salça:
Yağ:
Bulgur:
Baharatlar:
Ekstra Lezzet Katacak Malzemeler:
Teşekkür ederiz.