K vitamini kaynağı olan kerevizle yapabileceğiniz şahane bir sote tarifi ile karşınızdayız. Kereviz sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak kereviz sote tarifi için malzemeler hazırsa, detaylara geçebiliriz.
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Kerevizin kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını alıp ısıtın.
Kerevizleri ekleyip 5 dakika kadar soteleyin, sarımsakları ilave edip birkaç dakika daha soteleyin. Üzerine bir miktar su ekleyip tavaya kapak kapatın ve yumuşayana kadar pişirin.
Daha sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Ocaktan alın, en son üzerine maydanoz serperek ızgara köfte ile birlikte servis edin.
Teşekkür ederiz.