Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata

Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata için

Malzemeler

  • 4 enginar
  • 160 gr ton balığı (yağı süzülmüş)
  • 1 közlenmiş kırmızıbiber
  • 1 çay bardağı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 2 diş ezilmiş sarımsak
  • Yarım çay bardağı tane mısır
  • 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
  • Yarım limon
  • Tuz
  • Karabiber
Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata

Nasıl Yapılır

  1. Dış kabukları soyulmuş ve iç kısımları temizlenmiş enginarları tencereye alın. Üzerini geçmeyecek kadar su ekleyin.
  2. Yarım limonun suyunu ilave ederek 10 dakika orta ateşte haşlayın. Haşlanan enginarları tencereden alıp soğumaya bırakın.
  3. Közlenmiş biberi tavla zarı şeklinde doğrayın. Salata için gerekli malzemeleri derin bir kasede karıştırın.
  4. Enginar kaselerini servis tabağına alıp içlerine hazırladığınız salatayı paylaştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirip servis yapın. Afiyet olsun.

Zihinsel gelişimi destekleyen düşük kalorili ton balıklı salata tarifine göz atmayı unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo