Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata Tarifi İçin malzemeler
- 4 enginar
- 160 gr ton balığı (yağı süzülmüş)
- 1 közlenmiş kırmızıbiber
- 1 çay bardağı mayonez
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- Yarım çay bardağı tane mısır
- 4~5 dal ince kıyılmış maydanoz
- Yarım limon
- Tuz
- Karabiber
Enginar Kasesinde Ton Balıklı Salata Nasıl Yapılır?
- Dış kabukları soyulmuş ve iç kısımları temizlenmiş enginarları tencereye alın. Üzerini geçmeyecek kadar su ekleyin.
- Yarım limonun suyunu ilave ederek 10 dakika orta ateşte haşlayın. Haşlanan enginarları tencereden alıp soğumaya bırakın.
- Közlenmiş biberi tavla zarı şeklinde doğrayın. Salata için gerekli malzemeleri derin bir kasede karıştırın.
- Enginar kaselerini servis tabağına alıp içlerine hazırladığınız salatayı paylaştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirip servis yapın. Afiyet olsun.
Zihinsel gelişimi destekleyen düşük kalorili ton balıklı salata tarifine göz atmayı unutmayın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR