Hem klasik humusun hem de pastırmanın aromatik lezzetini bir araya getiren güveçte pastırmalı humus tarifi, sofralarınıza hem farklı hem de sıcak bir alternatif sunuyor. Pastırmanın tuzlu ve aromatik dokusu ile humusun kremamsı yapısı birleşerek hem göze hem damağa hitap ediyor. Bu nefis güveçte pastırmalı humus tarifi, kahvaltılardan akşam yemeklerine, meze sofralarından davetlerdeki başlangıç tabaklarına kadar her öğünde keyifle tüketilebilecek pratik ve lezzetli bir seçenek oluşturuyor. Peki; güveçte pastırmalı humus nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Köz Biberli Humus tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon güveçte pastırmalı humus 270 kaloridir.
Nohut Alternatifleri:
Pastırma Alternatifleri:
Tahini ve Yağ Alternatifleri:
Baharat Alternatifleri:
Pişirme Alternatifleri:
Teşekkür ederiz.