Üçürdüm

Kaç
Kişilik
8 kişilik
Hazırlama
Süresi
25 dakika
Pişirme
Süresi
25 dakika

Üçürdüm Tarifi İçin malzemeler
- 1.5 su bardağı baldo pirinç
- 1.5 su bardağı pilavlık bulgur
- 1 su bardağı yeşil mercimek
- 50 gr tereyağı
- 4 su bardağı et suyu
- Tuz
Üçürdüm Nasıl Yapılır?
Fast food tüketiminin arttığı günümüzde bakliyat ile yapılan yemeklere öğünlerde sık sık yer vermeli. Pirinç ile bulguru tencereye alın. Üzerine et suyunu ilave edin. Tuzu ekleyip orta ateşte pişirin. Yeşil mercimeği başka bir tencerede haşlayın. Kara suyunu döküp, bulgurlu pirince ilave edin. Pilav pişip suyunu çekince, tavada kızdırdığınız tereyağını üzerine gezdirin. Servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR