Kremalı Ve Tavuk Etli Makarna

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Kremalı Ve Tavuk Etli Makarna Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 1 paket kalem makarna
Sosu için
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 200 g kuşbaşı tavuk eti
- 1 dal pırasa
- Tuz
- Karabiber
- 200 ml krema
Üzeri için
- Taze soğan
Kremalı Ve Tavuk Etli Makarna Nasıl Yapılır?
Kalem makarnayı haşlayıp suyunu süzün. Sosu için zeytinyağını ısıtın. Kuşbaşı doğradığınız tavuk etlerini hafif soteleyin. İnce doğradığınız pırasayı ekleyin. Makarnayı haşladığınız sudan yarım kepçe kadar ilave edip tuz ve karabiber ile tatlandırın. Tavuklar yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirin. Ayrı bir sos tenceresinde kremayı ısıtın. Pişen pırasalı tavuk etine ekleyip karıştırın. Suyunu süzdüğünüz makarnayı sos tenceresine alıp iyice karıştırın. İnce kıyılmış taze soğan ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR