ANASAYFA TARİFLER MAKARNA TARİFLERİ FINDIKLI VE PEYNİR SOSLU SPAGETTİ

Fındıklı Ve Peynir Soslu Spagetti

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Fındıklı Ve Peynir Soslu Spagetti Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 1 paket spagetti
  • 5~6 yaprak taze nane
  • 5~6 dal maydanoz
  • 5~6 dal dereotu
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 200 gr labne peyniri
  • 1 çay bardağı süzme yoğurt
  • Tuz

Üzeri için

  • 1 kahve fincanı iri çekilmiş fındık

Fındıklı Ve Peynir Soslu Spagetti Nasıl Yapılır?

  • Spagetti’yi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak haşlayıp süzün.
  • Zeytinyağı, nane, maydanoz ve dereotunu robotta ezin. Labne peyniri, yoğurt ve 1 tutam tuzu ilave edip 1-2 dakika daha ezin.
  • Peynirli karışımı makarnaya ilave edip harmanlayın. Fındık ile süsleyip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!