ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PİLAV VE MAKARNA TARİFLERİ MAKARNA TARİFLERİ ANTEPFISTIKLI MAKARNA

> ANTEPFISTIKLI MAKARNA
6 Kişilik
Hazırlama 5 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Antepfıstıklı makarna tarifi için malzemeler
  • 2 çorba kaşığı margarin 1 paket boru makarna 1 havuç 1 soğan 2 diş sarımsak 3 dal taze soğan 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı Tuz
  • nane
  • karabiber
Antepfıstıklı makarna Nasıl Yapılır

Havucu temizleyip minik küpler halinde doğrayın. Sarımsakları ezin. Kuru ve taze soğanları doğrayın.
Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. Sarımsak, taze soğan ve havuçları ekleyip hafif kavurun. Bir tutam tuz, nane ve karabiber serpin.
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Havuçlu karışım ve antepfıstığını ilave edin. Tuzunu ayarlayıp harmanlayın ve sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.