Reçelli Tart

Reçelli Tart
18 Eylül 2020

Lezzet tart tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Reçelli tart nasıl yapılır sorusu için tarife geçebiliriz.

Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Reçelli Tart için

Malzemeler

  • 1 ölçü tart hamuru

Üzeri için

  • 250 gr vişne reçeli
Reçelli Tart

Nasıl Yapılır

  1. Tart hamurundan mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın. Büyük parça hamuru tart hamuru tarifinde anlatıldığı gibi yağlanmış tart kalıbına yayın.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtla birlikte alıp ılınmaya bırakın.
  3. Üzerine 250 gr vişne reçelini dökün. Ayırdığınız tart hamurundan 6 küçük beze yapıp avucunuzda yuvarlayıp uzun şeritler hazırlayın.
  4. Şeritleri kafes oluşturacak şekilde reçelin üzerine yerleştirin. Sıcak fırında şeritler kızarana kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Vişneli tart tarifine göz atmayı unutmayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo