ANASAYFA TARİFLER TART TARİFLERİ PİŞMEYEN TART

Pişmeyen Tart

Pişmeyen tart

Tabanı bisküvi, dolgusu ise bitter çikolata, sütlü çikolata ve krema ile hazırlanan pişmeyen tart, sofraların favorisi olacak. Ortalama 45 dakika içerisinde hazırlanan pişmeyen tartı, meyve dilimleri ile süsleyebilirsiniz. Listedeki malzemeleri hazırladıysanız, pişmeyen tart yapımı için detaylara geçebiliriz.

Takipçilerimiz tarafından çok beğenilen nefis çikolatalı tart tarifine de göz atabilirsiniz.

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

40 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Pişmeyen Tart Tarifi İçin malzemeler

Tabanı için

  • 24 kakaolu bisküvi
  • 5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 

Dolgusu için

  • 170 g bitter çikolata
  • 170 g sütlü çikolata
  • 240 ml krema
  • 56 g tereyağı

Üzeri için

  • Rulo çikolata

Pişmeyen Tart Nasıl Yapılır?

  • Tabanı için; kakaolu bisküvileri un gibi oluncaya kadar mutfak robotundan geçirin. Bir karıştırma kabına aktarıp üzerine eritilmiş tereyağını ekleyin ve karıştırın. Karışımı bir tart kabının tabanına ve kenarlarına yayın. 
  • Dolgusu için, çikolataları küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Krema ve tereyağını küçük bir sos tenceresinde kaynatın. Ocaktan alıp çikolataların üzerine dökün. 1-2 dakika bekleyip karıştırın. 
  • Karışımı tart kabına dökün. Buzdolabına alıp 5-6 saat bekletin. Üzerini rulo çikolata ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!