Pişmeyen Tart

Pişmeyen Tart
18 Eylül 2020

Tabanı bisküvi, dolgusu ise bitter çikolata, sütlü çikolata ve krema ile hazırlanan pişmeyen tart, sofraların favorisi olacak. Ortalama 45 dakika içerisinde hazırlanan pişmeyen tartı, meyve dilimleri ile süsleyebilirsiniz. Listedeki malzemeleri hazırladıysanız, pişmeyen tart yapımı için detaylara geçebiliriz.

Takipçilerimiz tarafından çok beğenilen nefis çikolatalı tart tarifine de göz atabilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Pişmeyen Tart için

Malzemeler

Tabanı için

  • 24 kakaolu bisküvi
  • 5 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 

Dolgusu için

  • 170 g bitter çikolata
  • 170 g sütlü çikolata
  • 240 ml krema
  • 56 g tereyağı

Üzeri için

  • Rulo çikolata
Pişmeyen Tart

Nasıl Yapılır

  1. Tabanı için; kakaolu bisküvileri un gibi oluncaya kadar mutfak robotundan geçirin. Bir karıştırma kabına aktarıp üzerine eritilmiş tereyağını ekleyin ve karıştırın. Karışımı bir tart kabının tabanına ve kenarlarına yayın. 
  2. Dolgusu için, çikolataları küçük parçalara bölüp bir kaba alın. Krema ve tereyağını küçük bir sos tenceresinde kaynatın. Ocaktan alıp çikolataların üzerine dökün. 1-2 dakika bekleyip karıştırın. 
  3. Karışımı tart kabına dökün. Buzdolabına alıp 5-6 saat bekletin. Üzerini rulo çikolata ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo