Elmalı Milföy Tart

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Elmalı Milföy Tart

Milföy hamuru ile kolayca hazırlanan elmalı milföylü tart nasıl yapılır, servis önerileri nelerdir? Soruların cevabı için tarife geçebiliriz.

Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Elmalı Milföy Tart için

Malzemeler

  • 4 milföy hamuru
  • 1 elma
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
Elmalı Milföy Tart

Nasıl Yapılır

Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin. Merdane ile hafif inceltin. Elmayı yıkayıp kabuğunu soymadan ince dilimleyin. Toz şeker ve vanilyayı karıştırıp hamurların üzerine serpiştirin. Elma dilimlerini dizip tekrar şeker serpiştirin. 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarıp üzerine bal sürün. Soğuyunca servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo