Soğanlama Tarifi
Yumuşacık dokusu, mis kokusu ve içini dolduran haşhaş lezzetiyle sofraların vazgeçilmezi olacak bu tarif, özellikle kahvaltı ve çay saatlerine çok yakışıyor. Geleneksel tatları sevenler için özenle hazırlanan haşhaşlı açma tarifi, pratik yapımı ve lezzetiyle herkesin favorisi olacak. Farklı iç harçlarla da zenginleştirilebilen haşhaşlı açma tarifi, hem misafir sofralarına hem de günlük atıştırmalıklara enfes bir seçenek sunuyor. Peki; haşhaşlı açma nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Pamuk Açma tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon haşhaşlı açma 320 kaloridir.
Hamuru için:
İç Harcı için:
Üzeri için:
Hamuru için:
Haşhaş ezmesi yerine:
Üzeri için:
Teşekkür ederiz.