Pastane poğaçası tarifi, yumuşacık iç dokusu ve hafif çıtır üst yüzeyiyle kahvaltı sofralarına veya çay saatlerine şıklık katan, herkesin severek hazırlayabileceği pratik bir hamur işidir. Bu pastane poğaçası tarifi, doğru mayalama ve pişirme teknikleri sayesinde evde pastane kalitesinde poğaçalar elde etmenizi sağlar, içi puf puf ve lezzetiyle unutulmaz bir deneyim sunar. Peki; pastane poğaçası nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Az Malzemeli Poğaça tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon pastane poğaçası 220 kaloridir.
Hamur İçin
Üzeri İçin
Maya İçin Alternatifler
Süt veya Su İçin Alternatifler
Sıvı Yağ İçin Alternatifler
Un İçin Alternatifler
Tuz İçin Alternatifler
Şeker İçin Alternatifler
Yumurta Sarısı Üzeri İçin Alternatifler
İç Dolgu Alternatifleri (İsteğe Bağlı)
Sevgi yılmaz YORUM 19 Kasım 2025, 13:11
Beğen (3)
Yanıtla
Sema YORUM 20 Kasım 2025, 08:48
Beğen (5)
Yanıtla
Nurgül Gönen YORUM 23 Kasım 2025, 02:36
Beğen (1)
Yanıtla
Teşekkür ederiz.