ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ PİZZA TARİFLERİ PANCARLI VE KEÇİ PEYNİRLİ PİZZA

Pancarlı ve keçi peynirli pizza

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pancarlı ve keçi peynirli pizza tarifi için malzemeler

  • 9 yaprak baklava yufkası
  • 60 ml zeytinyağı
  • 130 gr hazır pesto sos
  • 70 gr mozzarella peyniri
  • 5 parça pancar turşusu
  • 125 gr keçi peyniri

Pancarlı ve keçi peynirli pizza Nasıl Yapılır

Bir yaprak baklava yufkasını yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yayın ve üzerini yağlayın. Üzerine bir yufka daha yayıp tekrar yağlayın. Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Üzerine kenarlarından 2 cm boşluk kalacak şekilde pesto sosun yarısını ve rendelenmiş mozzarella peynirini ekleyin. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp üzerine ufalanmış keçi peyniri ve pancarları ekleyerek yaklaşık 5 dakika daha peynirler eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.