ANASAYFA TARİFLER PİZZA TARİFLERİ PANCARLI VE KEÇİ PEYNİRLİ PİZZA

Pancarlı Ve Keçi Peynirli Pizza

C vitamini, fosfat ve potasyum deposu olarak bilinen pancar, salata ve sebze yemeklerinde sık sık kullanılır. Mutfağınızda yeni tatlara yer vermek için nefis pancarlı ve keçi peynirli pizza tarifine başlayabiliriz.

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pancarlı Ve Keçi Peynirli Pizza Tarifi İçin malzemeler

  • 9 yaprak baklava yufkası
  • 60 ml zeytinyağı
  • 130 gr hazır pesto sos
  • 70 gr mozzarella peyniri
  • 5 parça pancar turşusu
  • 125 gr keçi peyniri

Pancarlı Ve Keçi Peynirli Pizza Nasıl Yapılır?

  • Bir yaprak baklava yufkasını yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yayın ve üzerini yağlayın. Üzerine bir yufka daha yayıp tekrar yağlayın.
  • Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Üzerine kenarlarından 2 cm boşluk kalacak şekilde pesto sosun yarısını ve rendelenmiş mozzarella peynirini ekleyin.
  • Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp üzerine ufalanmış keçi peyniri ve pancarları ekleyerek yaklaşık 5 dakika daha peynirler eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!