Soğanları soyup halka halka doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın.
2 kaşık margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın ve tel tel ayırın. Tencerede 2 kaşık margarini eritip soğanları pembeleştirin.
Tavuk eti, domates, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Soğumaya bırakın.
2 kaşık margarini bir tavada eritip 2 kaşık sıvıyağ ekleyin. Yufkaları, bu karışımla yağlayarak üst üste dizin ve geniş şeritler halinde kesin.
Şeritlerin uç kısımlarına tavuklu malzemeden yayıp muska şeklinde sarın. Hafif yağlanmış fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine yumurta sarısı sürün.
Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Teşekkür ederiz.