ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ SUCUKLU VE SARIMSAKLI TAVUK ETİ

Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr tavuk kalça eti
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 patates
  • 100 gr dilimlenmiş sucuk
  • Kırmızıbiber
  • Kekik
  • Tuz

Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti Nasıl Yapılır?

Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Kıyılmış sarımsak ve soğanı zeytinyağında kavurun. Küp doğranmış tavuk etini soğana ekleyerek kavurmaya devam edin. İri doğranmış patatesleri ekleyin. Daha sonra sucuk dilimlerini ilave edin. Tuz, kırmızıbiber ve kekikle tatlandırarak servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!