Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti

Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti için

Malzemeler

  • 500 gr tavuk kalça eti
  • 2 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 patates
  • 100 gr dilimlenmiş sucuk
  • Kırmızıbiber
  • Kekik
  • Tuz
Sucuklu Ve Sarımsaklı Tavuk Eti

Nasıl Yapılır

Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Kıyılmış sarımsak ve soğanı zeytinyağında kavurun. Küp doğranmış tavuk etini soğana ekleyerek kavurmaya devam edin. İri doğranmış patatesleri ekleyin. Daha sonra sucuk dilimlerini ilave edin. Tuz, kırmızıbiber ve kekikle tatlandırarak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo