ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ LÜBNAN USULÜ PİLİÇ

Lübnan Usulü Piliç

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Lübnan Usulü Piliç Tarifi İçin malzemeler

  • 1 piliç göğüs eti
  • 1 yeşil biber
  • 1 kırmızı biber
  • Yarım soğan
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı köri
  • Tuz
  • Karabiber

Lübnan Usulü Piliç Nasıl Yapılır?

Barbekü keyfiniz için kolayca uygulanabilen yemek tariflerimizi listenize eklemeyi unutmayın. Piliç göğüs etini kuşbaşı doğrayıp, köri, zeytinyağı, yoğurt, tuz ve karabiberle marine edin. Biberleri ve kuru soğanı doğrayıp isteğe göre şişe dizin ve ızgarada pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!