Kremalı tavuk eti

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Kremalı tavuk eti tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 4 parça fileto tavuk göğüs eti
Sosu için
- 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
- 3 dal limon otu
- 1 soğan
- 1 yemek kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı esmer şeker
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
Pişirmek için
- 1 su bardağı Hindistan cevizi sütü
- 200 ml krema
- 1 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Üzeri için
- Frenk maydanozu
Kremalı tavuk eti Nasıl Yapılır
Sosu için gerekli olan tüm malzemeleri
macun kıvamına gelinceye kadar blenderdan
geçirin. Tavuk göğüs etlerinin her tarafını
sosa bulayın. Pişirmek için zeytinyağını
bir tavada ısıtın. Tavuk etlerini hafif kızartın.
Üzerine Hindistan cevizi sütü, krema ve
suyu ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Tavuklar suyunu çekip iyice yumuşayıncaya
kadar pişirin. İnce kıyılmış Frenk
maydanozu ile süsleyerek servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!