ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ RENKLİ SEBZELİ SOYA SOSLU ET

Renkli Sebzeli Soya Soslu Et

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Renkli Sebzeli Soya Soslu Et Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket Dana Kuşbaşı
  • 1 dolmalık kırmızıbiber
  • 1 dolmalık sarı biber
  • 7~8 taze soğan
  • 1 kabak
  • 7~8 bebe sarı kabak
  • 1 havuç
  • 10 bebe mısır
  • 5 çorba kaşığı soya sosu
  • Kıyılmış maydanoz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Renkli Sebzeli Soya Soslu Et Nasıl Yapılır?

  • Kimi malzemeler aynı tarifin içinde eşleştirildiğinde koşulsuz bir lezzet yakalanır. Eti son derece pratik şekilde hazırlayacağınız sebze garnitürleri ile birlikte sunarak bu lezzeti yakalayabilirsiniz.
  • Sebzeleri yıkayın. Sebzeleri eşit boyutlarda jülyen doğrayın. Mısırlarla birlikte tüm doğranmış sebzeleri zeytinyağında tavada soteleyin.
  • 2 kaşık soya sosu ilave edip sebzelerin renkleri kaybolmadan ocaktan alın. Diğer tarafta etleri kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Ocaktan almaya yakın 3 kaşık soya sosunu ekleyin. Hazırlamış olduğunuz sebzeleri servis tabağına şekil vererek yerleştirin.
  • Üzerlerine etleri ekleyin. Birkaç damla soya sosu ve ince kıyılmış maydanozla tabağınızı süsleyip sıcak servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!