ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ PAPAZ YAHNİSİ

Papaz yahnisi

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Papaz yahnisi tarifi için malzemeler

  • 1 kg kemikli dana eti
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 500 gr arpacık soğanı
  • 1 baş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • Tuz
  • Karabiber

Papaz yahnisi Nasıl Yapılır

Kemikli dana etini iri parçalar şeklinde doğrayın. Tereyağını tencerede eritip eti ekleyin. Bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Kabukları soyulmuş arpacık soğanları ve sarımsakları, domates salçası, sirke, tuz ve karabiberi ekleyip tencerenin kapağı kapalı bir şekilde ağır ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.