ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ KUZUKULAĞI SOSLU BRESAOLA

Kuzukulağı Soslu Bresaola

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kuzukulağı Soslu Bresaola Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 480 gr kuzukulağı pesto sos
  • 500 gr bresaola
  • 500 gr kabak
  • 400 gr salatalık
  • 100 gr susam
  • 100 gr keten tohumu

1 litre kuzukulağı pesto için

  • 120 gr kuzukulağı
  • 75 gr dolmalık fıstık
  • 750 ml zeytinyağı
  • 70 gr parmesan peyniri
  • 20 gr sarımsak
  • Tuz
  • karabiber

Kuzukulağı Soslu Bresaola Nasıl Yapılır?

  • Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin.
  • Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın.
  • Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin.
  • Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!