Kuzukulağı Soslu Bresaola

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
-

Kuzukulağı Soslu Bresaola Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 480 gr kuzukulağı pesto sos
- 500 gr bresaola
- 500 gr kabak
- 400 gr salatalık
- 100 gr susam
- 100 gr keten tohumu
1 litre kuzukulağı pesto için
- 120 gr kuzukulağı
- 75 gr dolmalık fıstık
- 750 ml zeytinyağı
- 70 gr parmesan peyniri
- 20 gr sarımsak
- Tuz
- karabiber
Kuzukulağı Soslu Bresaola Nasıl Yapılır?
- Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin.
- Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın.
- Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin.
- Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın.

Dergide bu ay neler var?