ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ KUZUKULAĞI SOSLU BRESAOLA

Kuzukulağı Soslu Bresaola

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Kuzukulağı Soslu Bresaola Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 480 gr kuzukulağı pesto sos
  • 500 gr bresaola
  • 500 gr kabak
  • 400 gr salatalık
  • 100 gr susam
  • 100 gr keten tohumu

1 litre kuzukulağı pesto için

  • 120 gr kuzukulağı
  • 75 gr dolmalık fıstık
  • 750 ml zeytinyağı
  • 70 gr parmesan peyniri
  • 20 gr sarımsak
  • Tuz
  • karabiber

Kuzukulağı Soslu Bresaola Nasıl Yapılır?

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Sos için, ince doğranmış kuzu kulakları, fıstık, zeytinyağı, parmesan peyniri, sarımsak, tuz ve karabiberi mutfak robotunda çekin.

Kabakları şekilli doğrayın, 1 dakika sıcak suda haşlayıp buzlu su dolu bir kaba aktarın.

Süzdükten sonra sos ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine bresaola dilimleri ve ince doğranmış salatalıkları yerleştirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kavrulmuş susam ve keten tohumu ile süsleyip servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!