ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ HARDAL SOSLU BONFİLE (HAVUÇ SOTE İLE BİRLİKTE)

Hardal Soslu Bonfile (Havuç Sote İle Birlikte)

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Hardal Soslu Bonfile (Havuç Sote İle Birlikte) Tarifi İçin malzemeler

  • 4 parça dövülmemiş bonfile
  • 1 küçük kase yağsız yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu

Hardal Soslu Bonfile (Havuç Sote İle Birlikte) Nasıl Yapılır?

Bonfileleri önceden ısıtılmış tavada yüksek ateşte pişirin. Sosunu hazırlamak için; yoğurt, hardal ve soya sosunu çırparak karıştırın. Hazırladığınız sosu etin üzerine dökerek servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!