ANASAYFA TARİFLER KIRMIZI ET YEMEKLERİ ET SCHNİTZEL

Et Schnitzel

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Et Schnitzel Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 parça dana eti bonfile
  • 3 yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Kızartmak için

  • Ayçiçeği yağı

Et Schnitzel Nasıl Yapılır?

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Bonfileleri streç folyo arasında et döveceği ile inceltin. Tuz, karabiber, şarap sirkesi ile zeytinyağını karıştırın. Etleri 30 dakika marine edin. Bonfileleri una bulayıp fazla unun gitmesi için hafifçe silkeleyin.

Yumurtaları çırpın. Unladığınız bonfileleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını da kızartın. Kızarmış patatesle servis yapın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!