Et Schnitzel

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Et Schnitzel Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 4 parça dana eti bonfile
- 3 yumurta
- 2 yemek kaşığı galeta unu
- 1 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
- 1 tatlı kaşığı karabiber
Kızartmak için
- Ayçiçeği yağı
Et Schnitzel Nasıl Yapılır?
Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Bonfileleri streç folyo arasında et döveceği ile inceltin. Tuz, karabiber, şarap sirkesi ile zeytinyağını karıştırın. Etleri 30 dakika marine edin. Bonfileleri una bulayıp fazla unun gitmesi için hafifçe silkeleyin.
Yumurtaları çırpın. Unladığınız bonfileleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını da kızartın. Kızarmış patatesle servis yapın.

Dergide bu ay neler var?