ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ ET SCHNİTZEL

Et schnitzel

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Et schnitzel tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 4 parça dana eti bonfile
  • 3 yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı beyaz şarap sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Kızartmak için

  • Ayçiçeği yağı

Et schnitzel Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Bonfileleri streç folyo arasında et döveceği ile inceltin. Tuz, karabiber, şarap sirkesi ile zeytinyağını karıştırın. Etleri 30 dakika marine edin. Bonfileleri una bulayıp fazla unun gitmesi için hafifçe silkeleyin.

Yumurtaları çırpın. Unladığınız bonfileleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını da kızartın. Kızarmış patatesle servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.