Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin hindi tarifleri listesinden iyi bir seçim. Mısır ununu düz bir tabağa alıp bonfilelerin her iki tarafını bulayın.
Yapışmaz tavada yağı kızdırıp bonfileleri 3-4 dakika pişirin. Bir tabağa alarak bekletin.
Aynı tavaya portakal suyu ve balı ekleyip kısık ateşte kaynatın. Kalan mısır ununu 2 yemek kaşığı su ile karıştırıp sosa ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Bonfileleri sosa ekleyin. Portakalları dilimlere ayırarak sosa ilave edin ve 3 dakika pişirin. Bonfileleri servis tabağına alarak haşlanmış sebzelerle sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.