Hindili Taze Fasulye

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
20 dakika
Pişirme
Süresi
25 dakika

Hindili Taze Fasulye Tarifi İçin malzemeler
- 3 çorba kaşığı margarin
- 1 kg taze fasulye
- 200 gr hindi kuşbaşı
- 3 soğan
- 2 domates
- 1 çorba kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
- Tuz
Hindili Taze Fasulye Nasıl Yapılır?
Fasulyeleri temizleyip yıkayın. Soğanları soyup ince ince kıyın. Luna margarini tencerede eritip soğanlar pembeleşinceye kadar sote edin. Kuşbaşı hindi etlerini ekleyip sık sık karıştırarak kavurun.
Domatesleri soyup küp küp doğrayın ve salça ile birlikte kavrulmakta olan etlere ilave edin. Biraz suyunu çektikten sonra fasulyeyi ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Tuz ve limon suyunu ilave edip 5-6 dakika pişirin. Fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.
Domatesleri soyup küp küp doğrayın ve salça ile birlikte kavrulmakta olan etlere ilave edin. Biraz suyunu çektikten sonra fasulyeyi ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Tuz ve limon suyunu ilave edip 5-6 dakika pişirin. Fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR