Hindi Etli Makarna

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
30 dakika
Pişirme
Süresi
30 dakika

Hindi Etli Makarna Tarifi İçin malzemeler
Malzemeler
- 1 kırmızıbiber
- 1 sarı biber
- 1 havuç
- 1 çay bardağı bezelye
- 1 su bardağı hindi kuşbaşı
- 6 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım paket penne makarna
- Tuz
- Karabiber
Üzeri için
- Rendelenmiş parmesan peyniri
Hindi Etli Makarna Nasıl Yapılır?
- Makarnayı tuzlu bol suda haşlayıp suyunu süzün. Tavaya hindi etlerini alın ve üzerine 3 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirin. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.
- Havucun kabuğunu soyup şerit halinde kesin. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip şerit halinde doğrayın ve havuçla birlikte zeytinyağında soteleyin.
- Bezelye ve hindi etlerini ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Karışımı makarna ile karıştırın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirip sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR