ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ TON BALIKLI DÜRÜM

Ton Balıklı Dürüm

 Ton balıklı dürüm

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Ton Balıklı Dürüm Tarifi İçin malzemeler

  • 2 adet lavaş ekmeği
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 10-12 yaprak roka
  • 2 dal taze soğan
  • 300 g ton balığı konserve

Ton Balıklı Dürüm Nasıl Yapılır?

  • Lavaş ekmeğini tezgaha serin. 1 yemek kaşığı kadar krem peynirini, hamurun üzerini tamamen dağılacak şekilde yayın. Üzerine  yıkanıp iyice suyu alınmış roka yapraklarını ve ince kıyılmış taze soğanları yapıştırın.
  • En son ton balığını yayın. Rulo şeklinde sarıp, streç film ile kaplayın ve bir süre buzdolabında bekletin. Daha sonra iki parmak kalınlığında dilimleyerek servis yapın.

Lezzetli bir atıştırmalık için, ton balıklı sandviç tarifine göz atın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!