Ton Balıklı Dürüm

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
25 dakika
Pişirme
Süresi
40 dakika

Ton Balıklı Dürüm Tarifi İçin malzemeler
- 2 adet lavaş ekmeği
- 2 yemek kaşığı krem peynir
- 10-12 yaprak roka
- 2 dal taze soğan
- 300 g ton balığı konserve
Ton Balıklı Dürüm Nasıl Yapılır?
- Lavaş ekmeğini tezgaha serin. 1 yemek kaşığı kadar krem peynirini, hamurun üzerini tamamen dağılacak şekilde yayın. Üzerine yıkanıp iyice suyu alınmış roka yapraklarını ve ince kıyılmış taze soğanları yapıştırın.
- En son ton balığını yayın. Rulo şeklinde sarıp, streç film ile kaplayın ve bir süre buzdolabında bekletin. Daha sonra iki parmak kalınlığında dilimleyerek servis yapın.
Lezzetli bir atıştırmalık için, ton balıklı sandviç tarifine göz atın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR