ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ TON BALIKLI DÜRÜM

TON BALIKLI DÜRÜM

 Ton balıklı dürüm
2 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı dürüm tarifi için malzemeler
  • 2 adet lavaş ekmeği
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 10-12 yaprak roka
  • 2 dal taze soğan
  • 300 g ton balığı konserve
Ton balıklı dürüm Nasıl Yapılır

  • Lavaş ekmeğini tezgaha serin. 1 yemek kaşığı kadar krem peynirini, hamurun üzerini tamamen dağılacak şekilde yayın. Üzerine  yıkanıp iyice suyu alınmış roka yapraklarını ve ince kıyılmış taze soğanları yapıştırın.
  • En son ton balığını yayın. Rulo şeklinde sarıp, streç film ile kaplayın ve bir süre buzdolabında bekletin. Daha sonra iki parmak kalınlığında dilimleyerek servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.