Sütlü alabalık fileto

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Sütlü alabalık fileto tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 4 parça fileto alabalık
- Tuz
- 1 çay bardağı un
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 çay bardağı süt
- 1 yemek kaşığı kapari turşusu
- 2 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
Kızartmak için
- Zeytinyağı
Sütlü alabalık fileto Nasıl Yapılır
Balık filetolarını yayvan bir kaba alın. Üzerlerine tuz serpip 20 dakika dinlendirin. Dinlenen balıkları una bulayın. Fazla ununu silkeleyip üzerlerine limon suyu gezdirerek kızgın yağda kızartın. Balıklar kızardıktan sonra tavadaki fazla yağı alın. Balıkların üzerine süt, kapari ve dereotunu ilave edin. Tavanın kapağını kapatın ve 2-3 dakika bekletin. Sıcak servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!