ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PAZILI LÜFER

Pazılı lüfer

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pazılı lüfer tarifi için malzemeler

  • 4 parça levrek fileto
  • 1 demet pazı
  • Yarım demet taze soğan
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Pazılı lüfer Nasıl Yapılır

İri kıydığınız taze soğanları tavada, zeytinyağında hafifçe soteleyin. Üzerine fileto levrekleri dizip tavanın kapağı kapalı olarak pişirin. Balıklar pişince diğer tarafını çevirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp üzerini iri kıydığınız pazılarla örterek ağzı kapalı olarak pişirmeye devam edin. Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.