ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PALAMUT SASHİMİ

Palamut sashimi

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Palamut sashimi tarifi için malzemeler

  • 1 palamut
  • 100 ml soya sosu
  • 50 gr wasabi
  • 100 gr zencefil turşusu

Palamut sashimi Nasıl Yapılır

Palamutu fileto olarak açın ve kılçıklarını temizleyin. Balığı önceden ısıtılmış bir tavada 30 saniye pişirin ve yaklaşık 30 dakika kadar soğumaya bırakın. Soğuyan balığı ince dilimler halinde kesin. Soya sosu, wasabi ve zencefil turşusuyla birlikte servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.