ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ PALAMUT GÜVEÇ

> PALAMUT GÜVEÇ
1 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Palamut güveç tarifi için malzemeler
  • 2 palamut fileto Yarım kırmızı dolmalık biber Yarım sarı dolmalık biber Yarım yeşil dolmalık biber 5 mantar 20 gr kaşarpeyniri 1/4 soğan 1 diş sarımsak Yarım yemek kaşığı tereyağı 50 ml krema Tuz
  • karabiber
Palamut güveç Nasıl Yapılır

Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.

Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.

Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.

Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.