En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13751 Tarif
Çocuk
373 Tarif
Çorba
1206 Tarif
Diyet
4383 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2234 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4833 Tarif
Salata ve Meze
1216 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8455 Tarif
Yöresel
1954 Tarif
Popüler Tarifler
Bulgurlu Biber Dolması
Hamsi Kuşu
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Palamut Güveç
Palamut Güveç
19 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Domates konservesi
Acai Bowl
Soğan çorbası
Corn Dog
Acılı kahvaltılık sos
Mişöriz
Mürdüm Eriği Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Japon Gülü Bakımı Nasıl Yapılır?
Cupuacu Meyvesi Nedir, Nasıl Yenir?
5 Eylül 2024 Masterchef: 3. Oyunu Hangi Takım Kazandı?
Kızılcık Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Kırklareli Kahvaltı Mekanları: Mutlaka Gitmeniz Gereken 8 Kahvaltıcı
Palamut Güveç için
Malzemeler
2 palamut fileto
Yarım kırmızı dolmalık biber
Yarım sarı dolmalık biber
Yarım yeşil dolmalık biber
5 mantar
20 gr kaşarpeyniri
1/4 soğan
1 diş sarımsak
Yarım yemek kaşığı tereyağı
50 ml krema
Tuz
karabiber
Palamut Güveç
Nasıl Yapılır
Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp tereyağı ile soteleyin.
Biberleri ve mantarları ince doğrayıp ekleyin. Yumuşadıktan sonra kremayı ilave edip karıştırın.
Palamut filetoları ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandırarak servis tabağına alın.
Kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Balık Yemekleri
Palamut Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
25 Dakika
Garos
Balık Yemekleri
55 Dakika
Kokoda
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Kremalı Midye
Selinhdr
Balık Yemekleri
40 Dakika
Air Fryer’Da Çipura
Balık Yemekleri
50 Dakika
Kara Midye
Balık Yemekleri
60 Dakika
Karidesli Mücver
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.