Mantarlı Levrek

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
30 dakika
Pişirme
Süresi
45 dakika

Mantarlı Levrek Tarifi İçin malzemeler
- 1 levrek
- 100 gr krem peynir
- 1 dilim ekmek içi
- 150 gr küçük mantar
- 5~6 taze soğan
- 1 limon
- Tuz
- karabiber
Mantarlı Levrek Nasıl Yapılır?
- Taze soğanları temizleyip kıyın. Limonu yıkayıp ince dilimleyin. Mantarları nemli bezle silin. Kararmaması için limonlu sudabekletin.
- Peynir, ufalanmış ekmek içi ve kıyılmış taze soğanları mutfak robotunda püre haline gelene kadar ezin. Tuz ve karabiberi ilave edin.
- Alüminyum kağıt üzerine levreği yerleştirin. Peynirli iç malzemeyi üzerine yayın, limon dilimlerini yerleştirin. Balığın tamamını folyo ile kapatın.
- Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 45-50 dakika pişirin. Servis tabağına alıp sıcak ya da ılık servis yapın. Afiyet olsun.
- Dilerseniz, az yağlı levrek ızgara tarifine de göz atabilirsiniz.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR