ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ LAGOS KAVURMA

Lagos Kavurma

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Lagos Kavurma Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr lagos fileto
  • Yarım soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım kırmızı biber
  • Yarım sarı biber
  • Yarım yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • karabiber

Lagos Kavurma Nasıl Yapılır?

  • Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeği yağı ile soteleyin. Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin.
  • Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!