ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LAGOS KAVURMA

> LAGOS KAVURMA
1 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Lagos kavurma tarifi için malzemeler
  • 200 gr lagos fileto
  • Yarım soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım kırmızı biber
  • Yarım sarı biber
  • Yarım yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • karabiber
Lagos kavurma Nasıl Yapılır

*Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeğiyağı ile soteleyin. Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin.

*Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın.

Yorumlarınız

smryna12.10.2016 16:42:15

şeker ilave edin tadı nefis olacaktır.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.