ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ FUJİ ROLL

Fuji Roll

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Fuji Roll Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 100 gr sushi yosunu
  • 3 yengeç
  • 200 gr haşlanmış sushi pirinci
  • 1 deniztarağı
  • 1 haşlanmış karides
  • 6 ince dilim salatalık
  • 4 ince dilim avokado
  • 1 tatlı kaşığı tobiko (uçan balık yumurtası)

Acı mayonez için

  • Japon kewpie mayonez (hazır)
  • Thai acı sos
  • Susam yağı

Fuji Roll Nasıl Yapılır?

Acı mayonez için gerekli malzemeleri küçük bir kasede karıştırın. Deniztarağı, 1 yengeç, karides, uçan balık yumurtası ve acı mayonezi karıştırın. Fırın kabına alıp üzeri kızarıncaya kadar bekletin. Sushi yosununun üzerine sushi pirincini yayın. Yosun tarafı yukarı gelecek şekilde ters çevirin. İçine yengeç, salatalık ve avokado dilimlerini yerleştirip rulo yapın. 6 veya 8 dilim kesip pişmiş sosu üzerine gezdirin. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!