ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ BEŞAMEL SOSLU KIRLANGIÇ

Beşamel soslu kırlangıç

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Beşamel soslu kırlangıç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 1 kg fileto kırlangıç balığı
  • 2 kültür mantarı
  • 2 çeri domates
  • 2 arpacık soğan

Sosu için

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz

Beşamel soslu kırlangıç Nasıl Yapılır

Geniş bir kapta un, süt, tereyağı ve tuzu çırpın. Fileto balık etini rulo şeklinde sararak fırın kabına alın. Üzerine hazırladığınız beşamel sosu dökün. Tuz ve sebzeleri de ilave ederek önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.