ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI MEKSİKA YEMEKLERİ MEKSİKA USULÜ PİRZOLA

MEKSİKA USULÜ PİRZOLA

2 Kişilik
Hazırlama 10 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Meksika usulü pirzola tarifi için malzemeler
  • 4 kalem pirzola
  • Acılı domates sos (miktarı isteğe bağlı)
  • 1 çay kaşığı Meksika baharatı
  • 1 çay kaşığı kişniş
  • Tuz
  • Karabiber
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Morbi placerat imperdiet risus quis blandit. Ut lobortis elit luctus, feugiat erat vitae, interdum diam. Nam sit amet arcu vitae justo lacinia ultricies nec eget tellus. Curabitur id sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Integer tristique leo consectetur libero pretium pretium. Nunc sed mauris magna. Praesent varius purus id turpis iaculis iaculis. Nulla convallis magna nunc, id rhoncus massa ornare in. Donec et feugiat sem, ac rhoncus mauris. Quisque eget tempor massa.
Meksika usulü pirzola Nasıl Yapılır


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Pirzolaları acılı domates sos ve ince kişniş ile bir kaba alıp marine edin. 1-2 saat dinlendirip Meksika baharatına bulayın. Izgarada orta ateşte kızartın. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!