Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15799 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1461 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2673 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7494 Tarif
Salata ve Meze
1566 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10730 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Milföy Hamuru
Sebzeli Kebap
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Sığır Vindaloo
Sığır Vindaloo
07 Aralık 2025 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Elmalı Islak Kurabiye Tarifi
3 Malzemeli Ev Yapımı Çikolata Dilimleri
1 Kişilik Krep Tarifi
Yoğurtlu Hamur Kızartması Tarifi
İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Yaprak Sarmanın İç Harcına Sadece Bu Malzemeyi Koyarsanız Lezzetini Katlıyormuş
Patates Kızartırken Tuz Ne Zaman Atılmalı?
Bazlamanın Yumuşak Olması İçin Ne Yapmalı?
Sigara Böreği Yaparken Yufkaya Ne Sürülür?
Milföyle Yapılan 10 Tatlı Tarifi
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Sığır Vindaloo için
Malzemeler
1 kg kuşbaşı dana eti
300 gr soğan
200 gr domates püresi
150 gr yoğurt
3 diş sarımsak
50 gr zencefil
20 gr acı biber
150 ml sıvıyağı
Tuz
Ezme için
50 gr kırmızıpul biber
20 gr kişniş tohumu
20 gr kimyon
20 gr karanfil
1 diş sarımsak
30 gr hindistan cevizi
25 gr sıvıyağ
Yarım çay bardağı sirke
Sığır Vindaloo
Nasıl Yapılır
Ezme için, tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice karıştırın. Karışımı bir tavaya alıp 10 dakika soteleyin.
Biraz su ekleyip biberler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilınınca karışımı süzgeçten geçirip püre haline getirin.
Yağı bir tavaya alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Eti ilave edip 10 dakika pişirin.
Zencefil, acı biber ve sarımsağı ekleyip 5 dakika soteleyin. Sırasıyla domates püresi, yoğurt ve tuzu ekleyin.
Etler suyunu bırakıp çekinceye kadar 20 dakika daha pişirin. Taze kişniş ile süsleyerek sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Et Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Hint Yemekleri
110 Dakika
Laal Maas Tarifi
Selinhdr
Hint Yemekleri
22 Dakika
Badjia
Selinhdr
Hint Yemekleri
60 Dakika
Chana Masala
Selinhdr
Hint Yemekleri
80 Dakika
Rogan Josh
Selinhdr
Hint Yemekleri
95 Dakika
Paneer Pasanda
Hint Yemekleri
75 Dakika
Murgh Makani
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.