Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14964 Tarif
Çocuk
377 Tarif
Çorba
1371 Tarif
Diyet
4435 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2494 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1445 Tarif
Pratik Yemek
6507 Tarif
Salata ve Meze
1436 Tarif
Sos
494 Tarif
Tatlı
9805 Tarif
Yöresel
2043 Tarif
Popüler Tarifler
Elmalı Tarçınlı Kek
Muz Kızartması
Anasayfa
Tarifler
Dünya Mutfaklarından Tarifler
Sığır Vindaloo
Sığır Vindaloo
27 Ocak 2022
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Limonlu Tiramisu Tarifi
Lokanta Usulü Soğan Salatası Tarifi
Madlen Kek (Madeleines) Tarifi
10 Dakikada Mayasız Puf Poğaça Tarifi
3 Malzemeli Saray Helvası Tarifi
Bisküvili Muhallebi Tarifi
Aşure Nasıl Saklanır?
Profiterol Yapmak İçin 10 Altın İpucu
5 Malzemeyle Hazırlanan Pratik Akşam Yemekleri
15 Dakikada Hazır: Bulaşık Çıkarmayan 4 Tencere Yemek Tarifi
3 Adımda Hazırlanan Kolay Atıştırmalıklar
10 Dakikada Hazırlanabilecek En Pratik 10 Poğaça Tarifi
Sığır Vindaloo için
Malzemeler
1 kg kuşbaşı dana eti
300 gr soğan
200 gr domates püresi
150 gr yoğurt
3 diş sarımsak
50 gr zencefil
20 gr acı biber
150 ml sıvıyağı
Tuz
Ezme için
50 gr kırmızıpul biber
20 gr kişniş tohumu
20 gr kimyon
20 gr karanfil
1 diş sarımsak
30 gr hindistan cevizi
25 gr sıvıyağ
Yarım çay bardağı sirke
Sığır Vindaloo
Nasıl Yapılır
Ezme için, tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice karıştırın. Karışımı bir tavaya alıp 10 dakika soteleyin.
Biraz su ekleyip biberler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilınınca karışımı süzgeçten geçirip püre haline getirin.
Yağı bir tavaya alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Eti ilave edip 10 dakika pişirin.
Zencefil, acı biber ve sarımsağı ekleyip 5 dakika soteleyin. Sırasıyla domates püresi, yoğurt ve tuzu ekleyin.
Etler suyunu bırakıp çekinceye kadar 20 dakika daha pişirin. Taze kişniş ile süsleyerek sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Et Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Hint Yemekleri
22 Dakika
Badjia
Selinhdr
Hint Yemekleri
60 Dakika
Chana Masala
Selinhdr
Hint Yemekleri
80 Dakika
Rogan Josh
Selinhdr
Hint Yemekleri
95 Dakika
Paneer Pasanda
Hint Yemekleri
75 Dakika
Murgh Makani
Hint Yemekleri
80 Dakika
Tandoori Tavuk Tikka
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.