Marulda Tavuk

Marulda Tavuk
29 Nisan 2021
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Marulda Tavuk için

Malzemeler

  • 150 g tavuk göğsü 
  • 1 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet arpacık soğanı
  • 2 yaprak marul 
  • Birer tutam kimyon, kekik ve pul biber
Marulda Tavuk

Nasıl Yapılır

  1. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğradıktan sonra, ince doğranmış diğer malzeme ve baharatlarla birlikte soteleyin. Ardından bu karışımı marulun içine yerleştirin. Hafif sıkı ve iç malzemesi dağılmayacak şekilde sarın ve servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Yemeklerin yanında sunabileceğiniz keçi peynirli ve tavuklu salata tarifine de göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo