ANASAYFA TARİFLER DİYET YEMEKLERİ MARULDA TAVUK

Marulda Tavuk

Marulda tavuk

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

1 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Marulda Tavuk Tarifi İçin malzemeler

  • 150 g tavuk göğsü 
  • 1 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet arpacık soğanı
  • 2 yaprak marul 
  • Birer tutam kimyon, kekik ve pul biber

Marulda Tavuk Nasıl Yapılır?

  • Tavuk göğsünü kuşbaşı doğradıktan sonra, ince doğranmış diğer malzeme ve baharatlarla birlikte soteleyin. Ardından bu karışımı marulun içine yerleştirin. Hafif sıkı ve iç malzemesi dağılmayacak şekilde sarın ve servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Yemeklerin yanında sunabileceğiniz keçi peynirli ve tavuklu salata tarifine de göz atabilirsiniz.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!