ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DİĞER TARİFLER ÇOCUK YEMEKLERİ TARİFLERİ TON BALIKLI BALIK SANDVİÇ

Ton balıklı balık sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı balık sandviç tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 8 dilim tost ekmeği
  • 150 gr ton balığı
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 4 salatalık turşusu
  • 6~7 dal ince kıyılmış maydanoz
  • 1 çay bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin
  • Kıvırcık marul

Süslemek için

  • Dilimlenmiş yeşil zeytin
  • Kırmızıbiber

Ton balıklı balık sandviç Nasıl Yapılır

Tost ekmeklerini balık şeklinde kesin. Çukur bir kapta yağını iyice süzdüğünüz ton balığı, mayonez, ince dilimlediğiniz salatalık turşusu, zeytin ve maydanozu karıştırın. Ekmek diliminin üzerine kıvırcık marulu yerleştirip üzerine ton balıklı harcı paylaştırın. İkinci ekmeği üzerine kapatıp tost haline getirin. Kalan ekmekleri de aynı şekilde hazırlayın. Yeşil zeytin ve kırmızıbiber ile balıkların gözünü ve kuyruğunu yapın. Servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.