İstanbul'un En Meşhur 10 Kahve Mekanı

İstanbul'da Kahve Nerede İçilir? İstanbul'un en iyi kahve mekanları nerededir? İşte, arkadaşlarınızla birlikte keyif yapabileceğiniz İstanbul'un en meşhur 10 kahve mekanı:
İstanbul'un En Meşhur 10 Kahve Mekanı
25 Ekim 2021, 17:10

Güne kahvesiz başlayamayanlar ve günü kahvesiz bitiremeyenler için İstanbul'da en iyi kahveyi içebileceğiniz mekanları yazdım! Anadolu ve Avrupa Yakasında en iyi kahvecileri keşfet, iç, keyfine keyif kat!


  1. Coffee Department, Nişantaşı & Balat


Balat’ın bir numaralı kahvecisi Coffee Department! Organik kahveleri, farklı ülkelerden dikkatlice seçildikten sonra Türkiye’de kavruluyor ve türlü demleme çeşitleri ile demlendikten sonra ikram ediliyor.

Google haritalarda bakın.

  1. Cup of Joy, Bebek & Zorlu AVM


Bebek ve Zorlu AVM gibi farklı lokasyonlarda bulunan Cup of Joy, ister kısa bir mola isterseniz de uzun bir kahvaltı keyfi için ideal. Dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş kahveler ustaca kavruluyor. Özellikle Flat White konusunda iddialılar. Mekan aynı zamanda şekersiz lezzetleri ile de tutuluyor. 

Google haritalarda bakın.


  1. Moc İstanbul


Nişantaşı’nda yer alan Moc İstanbul’un ayrıca Bebek, Bomonti, Dikilitaş, Eyüp, Maltepe Hilltown, Karaköy, Zorlu Center Alışveriş Merkezi ve Topağacı gibi yerlerde şubeleri var. Moc İstanbul Nişantaşında’ki kahveciler arasına gittiğimde mutlaka uğrarım. 

Google haritalarda bakın.


  1. Kronotrop


Beyoğlu’nda küçük bir kahve dükkânı olarak başlayıp kısa sürede kahve severlerin gözde mekânları arasına girdi. Demleme kahvelerinin yanında meyveli tart ve muzlu cevizli kek de denemeye değer!

Google haritalarda bakın.


  1. Coffee Sapiens


Kısa sürede Karaköy’ün demirbaşı haline gelen Coffee Sapiens, dünyanın değişik bölgelerinden aldıkları kahveleri farklı tekniklerle kavurarak deneyerek ortaya enfes bir lezzet çıkarıyor. 

Google haritalarda bakın.


  1. Aşşk Cafe


Kuruçeşme’nin en iyi kahve mekanları arasında parmakla gösterilen Aşşk Kafe, kaliteli kahve tercihinde olanların gidebileceği ideal mekanlar içerisinde bulunuyor. Bu kahvenin en önemli özelliği ise; Fransa’dan getirilen uzun bardaklar eşliğinde sunulması.

Google haritalarda bakın.


  1. Depo Coffee Roasting Ataşehir


Kahveye olan tutkularıyla yola çıkmış ve bu yolda kaliteyi, lezzeti ve memnuniyeti ön plana koyan Depo Coffee Roasting Ataşehir, Acıbadem ve Kavacık’ta hizmet veriyor.

Google haritalarda bakın.


  1. Dali Coffee & More


Beşiktaş’ın gözdelerinden Dali Coffee & More, kaliteli bitki çayları ve enfes kahveleri ile küçük ve sevimli bir kafe olarak sizleri bekliyor. Dali Coffee & More, şirin, sıcak ve samimi ortamıyla sürekli gitmek isteyeceğiniz kahvecilerin başında gelecek.

Google haritalarda bakın.


  1. Milada Coffee - Bakery - Tea


Gerek ailecek, gerek tek başınıza hoş bir mola verebileceğiniz, değişik sosyal aktivitelere katılabileceğiniz harika bir cafe. Kahveler ve kekler mükemmel.

Google haritalarda bakın.


  1. Latife Türk Kahvesi


Yol üstü nefes almak için güzel bir mekan. Beşiktaş'ın göbeğinde küçük kartal heykelinin yanında şirin bir kahveci. Kahvenin mis kokusu daha mekana yaklaşırken duyuluyor.

Google haritalarda bakın.


Şunlara da göz atın;

  1. İstanbul kahvaltı mekanları
  2. İstanbul kendin pişir kendin ye mekanları
  3. İstanbul tatlı mekanları
  4. İstanbul öğrenci mekanları
Kategoriler
Lezzet Logo