ANASAYFA PÜF NOKTASI TART HAMURU HAZIRLARKEN NELERE DİKKAT...

TART HAMURU HAZIRLARKEN NELERE DİKKAT...

Tart hamuru hazırlarken nelere dikkat...

Tart hamuru hazırlarken nelere dikkat edilmeli?
Tart hamuru hazırlarken kullanacağınız su çok soğuk olmalı. Soğuk su, hamurun içindeki yağın erimesini engellediğinden hamur daha gevrek olacaktır. Ayrıca hamurun topak topak olmaması ve kolay yoğrulması için, tereyağı buzdolabından yeni çıkmış ve küp şeklinde doğranmış olmalıdır. Hamurun kıvamının bozulmaması için naylon bir poşet veya yağlı kağıt arasında merdane ile açmalısınız.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!