ANASAYFA PÜF NOKTASI BALIK

BALIK

Balık


Servis tabağına koyun
Bütün balık pişirildiği kapta sunulabileceği gibi, sofraya büyük bir servis tabağında da getirilebilir. Balığı servis tabağına almak için geniş bir spatül ve büyük bir servis kaşığı kullanın.


Birinci filetoyu çıkarın
Balığı kaşığın dış kenarıyla sabitleyip diğeriyle eti boydan boya, iskelet boyunca yarın. Balığı kestikçe ikinci kaşığın sabitleme yerini de değiştirin. Kaşığı iskeletin üzerinden geçirip diğer kaşıkla sabitleyerek filetoyu derisiyle birlikte kaldırın.


İskeleti çıkarın
Üstte kalan bütün etler alındıktan sonra kaşığı iskeletin altından geçirip bir ucundan kaldırın ve diğer kaşıkla arasına alarak tümünü çıkartıp alttaki filetoya ulaşın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!