Kesim Teknikleri
Mutfakta neyi nasıl keseceğinizi bilmek önemli. Temel kesim tekniklerini öğrenerek yemeklerin lezzetini arttırabilir, besin değerlerini kaybetmelerini önleyebilirsiniz. Profesyonel mutfaklarda da kullanılan kesim teknikleri ile siz de yetenekli bir aşçı olabilirsiniz. Tütün kıyımı, macedon, jülyen, brunoaz, vişi gibi kesim teknikleri ile malzemeleri doğru bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kesim teknikleri ve doğrama yöntemlerine dair tüm önerilere; bıçak kullanma sanatının inceliklerine sayfamızdan ulaşın, kendi mutfağınızın şefi olun.
Rondelle Kesim Tekniği Nedir, Nasıl Uygulanır?
Vichy Nedir, Nasıl Uygulanır?
Mire Poix Kesim Tekniği Nedir? Nasıl Uygulanır?
Chiffonade Nedir, Nasıl Uygulanır?
Dice Kesim Tekniği Nedir, Nasıl Uygulanır?
Paysenne Kesim Tekniği Nedir, Nasıl Uygulanır?
Julliene (Jülyen) Nedir, Nasıl Uygulanır?
Brunoise Nedir, Nasıl Uygulanır?
Temel Kesim Teknikleri Nelerdir?
Pırasa Nasıl Doğranır, Temizlenir?
Patates Nasıl Doğranır: 5 Farklı Patates Doğrama Yöntemi
Nar Nasıl Ayıklanır: En Kolay, Videolu Nar Ayıklama Yöntemi
Her Aşçının Bilmesi Gereken 17 Beceri
Soğan Nasıl Doğranır?
Evde Kupa Bardak İle Bıçak Nasıl Bilenir?
Et Nasıl Parçalanır: Kırmızı Et Parçalama Yöntemleri
İşkembe Nasıl Temizlenir: Adım Adım İşkembe Temizleme Yöntemleri
Et Kesme Bıçağı Nasıl Seçilir: Mutfak Bıçağı Seçme Rehberi
EN ÇOK OYLANANLAR