ANASAYFA MUTFAK OKULU PANE YAPIMININ İNCELİKLERİ-2

PANE YAPIMININ İNCELİKLERİ-2

İster eti paneleyin ister peynirleri...

Peynir Pane
Malzemeler

200 gr dil peyniri
1 su bardağı un
2 yumurta
1 kahve fincanı galeta unu
Kızartmak için ayçiçeği yağı

 
Peyniri yarım parmak uzunluğunda parçalar halinde kesin. Peynirleri önce una bulayın.


Unlanmış peynirleri hafifçe silkeleyip çırpılmış yumurtaya bulayın.


Yumurtaya bulanmış peynir parçalarını galeta ununa buladıktan sonra kızgın yağda kızartın.


Peynir panenizi mevsim salatası ile zenginleştirebilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!