Kışlık Taze Fasulye Hazırlamak İçin 4 Tüyo

28 Kasım 2025, 13:49 tarihinde güncellendi.
Kışın da yaz lezzetini sofralara taşımak için taze fasulyeyi doğru hazırlamak çok önemli. Mevsiminde alınan fasulyeleri ayıklayıp blanşlayarak hem rengini hem de besin değerini koruyabilirsiniz. Doğru şekilde dondurucuya kaldırarak ya da konserve yaparak tüm kış keyifle tüketebilirsiniz.
Kışlık Taze Fasulye Hazırlamak İçin 4 Tüyo

Kış için fasulyeleri hazırlarken taze ve diri olanları seçmek en iyisidir. Kısa bir süre haşlayıp soğuk suya alarak renk ve tazeliğini koruyabilirsiniz. Dondurucuya veya kavanoza uygun şekilde saklayarak kış boyunca lezzetinden faydalanabilirsiniz.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo