Pad See Ew
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Tayland'da sık sık tüketilen pad see ew, tavada kızartılarak hazırlanan bir erişte yemeğidir. Yemeğin kökeni Çin mutfağına kadar uzanabilir. Noodle, brokoli ve tavuk etiyle hazırlanan bu yemek, farklı soslarla zenginleştirilir. Tayland sokaklarında kolayca rastlanabilecek yemeklerden biridir. Malzemeler hazırsa, pad see ew tarifi için detaylara geçebiliriz.

Karidesli pad thai ve kaeng som tarifine de göz atın.

Pad See Ew Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için:

Pad See Ew

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Brokoliler küçük parçalara bölünür. 
  2. 1 yemek kaşığı yağı tavada ısıtın, sarımsakları ekleyin hemen peşinden tavukları ekleyin beyaza dönene kadar pişirin. 
  3. Brokolileri ekleyin ve tavuklar pişene kadar pişirin. 
  4. Aynı tavada malzemeleri kenara kaydırarak yumurta kırın karıştırarak pişirin. 
  5. Bütün malzemeleri bir tabağa alarak aynı tavaya 2 yemek kaşığı yağı ekleyin. 
  6. Pirinç noodlerını arkasında yazan talimatlara göre pişirin ve pişen noodleları ısınan tavaya alın. 
  7. Sos için olan bütün malzemeleri bir kaba alın ve şeker eriyene kadar çırpın, tavaya dökün ve noodle ile karıştırın. 
  8. Hazırlanan sebze ve tavukta eklenerek harmanlanır.
  9. İsteğe göre taze soğan ile servis edilir. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

MasterChef Tarifleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Soya Soslu Tarifler Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Yoğurtlu makarna
Pancarlı spagetti
Ravioli
Bal Kabaklı Penne Makarna
Linguni al tartufo (Yer mantarlı linguine)
Orechiette con gamberi (karidesli orecchiette)